Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η φιλανθρωπία του forward

Hi All,

The mother is 29 years old. Her baby girl by the name of Manuela has a
very rare disease and she needs to have an operation done but her
parents cannot afford to pay for the operation. That is where we ask
you to please help this little angel.

It you can send the mail to at least three people she will get 32 cents
per e-mail.
Please help this family.

Το έλαβα σήμερα το πρωί (μαζί με τις αντίστοιχες φωτογραφίες που δεν υπάρχει λόγος να αναρτήσω φυσικά), από μία συνάδελφο που συνηθίζει να στέλνει παρόμοια e-mails. Φυσικά, δεν ήταν το πρώτο τέτοιο e-mail που διάβαζα, αλλά βγήκα από τα ρούχα μου με το συγκεκριμένο, όχι εξαιτίας του περιεχομένου του... αλλά επειδή ένιωσα κάτι μέσα μου να επαναστατεί, σε σημείο που άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως ξαφνικά έγινα μισάνθρωπος. Εκεί τελικά κατέληξε το ανθρώπινο ενδιαφέρον, η συμπόνοια; Πατάμε το forward και γινόμαστε αυτομάτως καλύτεροι άνθρωποι; Όσες περισσότερες επαφές στο πεδίο "TO:" τόσο καλύτεροι γινόμαστε; Τι είναι αυτή η λούμπα που έχουμε πέσει μέσα πολλοί από μας; Ακόμα το σκέφτομαι. Είπα να το σκεφτούμε μαζί...

3 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

με εκνευριζουν πολυ τα φοργουορντ , ειδικα κατι τετοια μεηλ .

sCaTterBraiN είπε...

καταρχήν αυτό το email είναι γελοίο και καλά έκανες και το έσβησες διότι είναι άλλη μια μορφή ηλίθιου chain mail.
από την άλλη, μερικά άλλα email καλό είναι να τα προωθείς αν δεν σκοπεύεις να κάνεις κάτι άλλο / κάτι περισσότερο. μπορεί κάποιος από τους παραλήπτες να κάνει κάτι περισσότερο. οπότε, από το να το σβήσεις, γιατί όχι ένα forward. το τι θα κάνεις με τις τύψεις σου είναι δικό σου θέμα (αν μπορούσες να τις κάνεις κι αυτές forward, ε;)
;-)
καλημέρα!

Kος Μηδενικός είπε...

Μόλις συνειδητοποιώ ότι δεν έχω καθόλου τύψεις...και τα σβήνω αμέσως! Απαπαπα...ούτε καν στη μία στο εκατομύρριο πιθανότητα σωτηρίας μου δεν πιστεύω! Θα καώ στη κόλαση!!!!!!!!!